ATF DVI

BIZOL Allround ATF DVI

Visoko kvalitetan transmisioni fluid najnovije generacije za automatske menjače, hidraulična kvačila i upravljački sistem.

Bizol Protect 5W40

BIZOL Protect 5W-40

BIZOL Protect 5W-40 je moderno motorno ulje visokih performansi bazirano na specijalno selektovanim sintetičkim bazama ulja koja poseduju visok indeks viskoznosti i odlično izbalansiranim paketom efektivnih aditiva.

Protect 5W30

BIZOL Protect 5W-30

Moderno motorno ulje visokih performansi bazirano na specijalno selektovanim sintetičkim bazama ulja koja poseduju visok indeks viskoznosti i odlično izbalansiranim paketom efektivnih aditiva.

Green 5W40

BIZOL Green Oil 5W-40

Moderno motorno ulje poslednje generacije nastalo originalnom kombinacijom baznih ulja iz PAO, API Group V i paketa efektivnih aditiva namenjeno za korišćenje u dizel i benzinskim agregatima na vozilima koja su opremljena turbo i super turbo punjačima, DPF , TWC sistemima.

Primary 15W40 slika

BIZOL Truck Primary 15W-40

Baza ulja: Mineralno
Moderno multigradno motorno ulje visokih performansi namenjeno za korišćenje u dizel agregatima sa odlično izbalansiranim paketom efektivnih aditiva

bizol-truck-essential-15w-40-gtsystem

BIZOL Truck Essential 15W-40

Moderno motorno ulje visokih performansi namenjeno za korišćenje u dizel agregatima sa odlično izbalansiranim paketom efektivnih aditiva, usled čega je pogodno za korišćenje za zamenu i u režimu produženih intervala servisiranja.

bizol-truck-primary-10w-40

BIZOL Truck Primary 10W-40

Baza ulja: HC-Synthetic
Moderno motorno ulje visokih performansi bazirano na specijalno selektovanim low friction sintetičkim bazama i odlično izbalansiranim paketom efektivnih aditiva.

ALLROUND 10W40 slika

BIZOL Allround Gear Oil TDL 75W-90

Baza ulja: Sintetičko

Multigradno potpuno sintetičko transmisiono ulje univerzalne primene.

BIZOL-PRO-Hydraulic-Oil-HLP-gtsystem

BIZOL PRO Hydraulic Oil HLP 32, 46, 68, 100

Hidraulična ulja sa pažljivo odabranam paketima aditiva vrhunskog kvaliteta.

bizol-brake-fluid-dot-4-gtsystem

BIZOL Brake Fluid DOT 4

Baza ulja: Sintetičko
Kočiono ulje visokih performansi namenjeno za putnička, komercijalna i teretna vozila.

sr_RSSerbian